Dolar Alış
:
32.5000
Euro Alış
:
34.6207
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Satış
:
34.6830
Derneklerden Ersoy’a Tam Destek
Tekirdağ Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aydın Ersoy, Tekirdağ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile geliştirdiği yakın ilişkilerle öne çıkmaya devam ediyor. Birçok dernek yönetimi, siyaset arenasında boy göstermesi halinde Ersoy’u sonuna kadar destekleyeceklerini açıkladı. Tekirdağ Bitlisliler Derneği Başkanı Nizamettin Mavikuş da bu isimlerin başında geliyor. Mavikuş, “Aydın Başkan’ı çıktığı yolda dernek olarak destekliyoruz,” açıklamasında bulundu.

Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy, Tekirdağ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile geliştirdiği yakın ilişkilerle öne çıkmaya devam ediyor. Bir dernek başkanı olması nedeniyle Tekirdağ’daki diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) sürekli iletişim halinde olan Ersoy, STK’ların sorunlarını ve taleplerini yakından bilen bir isim. Dernek başkanlarıyla sık sık bir araya gelen Ersoy, fikir alışverişinde bulunarak şehre ne gibi katkılar yapılabileceği ile ilgili projeler geliştiriyor. Her kesimin fikrini almaya özen gösteren Ersoy, böylece toplumun her kesiminde onlara değer veren bir toplum adamı imajı oluşturuyor.

“KAYGILARIMIZ ORTAK”

Özellikle hemşehri dernekleri olarak anılan kuruluşların önemsediği ve öne çıkardığı bir isim olan Ersoy, Tekirdağ’daki Balkan Türklerinin temsilcisi olarak; farklı şehirlerden Tekirdağ’a göç edip burada yaşayan insanlarla ortak kaygılar ve taleplere sahip olduklarını ifade etti. Geçtiğimiz gün Tekirdağ Bitlisliler Derneği Başkanı Nizamettin Mavikuş’u misafir eden Aydın Ersoy, Mavikuş ile Tekirdağ’ın sorunlarını, geleceğe dair fikirlerini ve projelerini paylaştı.

Mavikuş, Ersoy’la sık sık bir araya geldiklerini ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Aydın Başkan da bizim gibi farklı topraklardan Tekirdağ’a gelmiş insanlarımızı temsil ediyor. Bu açıdan birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Sayın Başkan insanları ayrıştırmayan, nereli olduğuna bakmadan insan olduğu için yanında olan, Türkiye’nin her yerini eşit derecede seven birisidir. Bu memleketin her karış toprağında hepimizin hakkı ve sorumluluğu vardır. Aydın Başkanım da bu sorumluluğu çok iyi hisseden bir insandır. Ben şahsen ve derneğim adına söyleyebilirim ki Sayın Aydın Ersoy’un çıktığı yolda biz hep yanındayız. Siyaset yolculuğunda başarılı olacağına da kuşkumuz yok. Biz kendisini Ankara’da görmek istiyoruz. Diğer birçok dernek başkanıyla da görüşüyorum. Onlar da bizimle aynı fikirdeler. Aydın Ersoy Başkanımız’ı milletvekili olarak görmek bizleri son derece mutlu edecektir,” diye konuştu.