Dolar Alış
:
32.4747
Euro Alış
:
34.8231
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Satış
:
34.8859
Chp’li Kadınlardan Aydın Ersoy’a Ziyaret
Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Yönetimi, Dernek Başkanı Aydın Ersoy’a çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı’yı çalışmalarından ötürü kutlayan Dernek Başkanı Aydın Ersoy, her zaman desteğe hazır olduğu mesajını verdi.

Tekirdağ CHP İl Kadın Kolları Yönetimi, çalışmalarına hız verdi. Sivil toplum kuruluşlarına (STK) ziyaretlerde bulunan CHP’li kadınlar, hasta ve taziye ziyaretleri gerçekleştiriyor, başarılı öğrencilere burs temin ediyor, bayramlarda dezavantajlı çocuklara giyim yardımında bulunuyor. Ziyaretler kapsamında Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Yönetimi, Dernek Başkanı Aydın Ersoy’a çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, CHP’nin kadına verdiği önemi vurgulayarak kadınların siyasetin içinde daha aktif bir şekilde yer alması için çalıştıklarını söyledi. Ormancı, “Gece gündüz demeden, sadece seçim dönemlerinde değil, her gün vatandaşlarımızla, kadınlarımızla bir aradayız. Haftanın üç gününü ev ziyaretleri ile değerlendiriyoruz. Diğer günlerde de derneklerimizi, STK’larımızı ziyaret ediyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz,” diye konuştu.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATIN”

CHP’li kadınlara bazı tavsiyelerde bulunarak yol gösteren Ersoy, “Siyasetin içinde yetişmiş biri olarak sizlere tavsiyem, ziyaretlerle kalmamanız, halkın ihtiyaçlarına odaklanmanız. Şehir merkezleriyle kısıtlı kalmayın, köylere gidin. İhtiyaç sahiplerini bulup el uzatın. Aman dikkat, yardımda bulunacağım derken suya ihtiyacı olana ekmek vermeyin. Kadınlarımızın hassasiyetine her zaman güveniyorum. Her zaman yanınızdayım. Yolunuz, bahtınız açık olsun,” diye konuştu.

Sosyal sorumluluk kapsamında dezavantajlı çocuklara çeşitli yardımlarda bulunduklarını kaydeden Ormancı, “Başarılı ancak imkânları kısıtlı öğrencilerimize burs temin ediyoruz. Bayramlarda büyük bir gizlilik içinde ihtiyaç sahibi çocuklarımızın giyim kuşam ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hastalarımızı ziyaret ediyor, geçmiş olsun dileklerimizle moral veriyoruz. Düğün, cemiyet ve taziye ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın sevinçlerini ve acılarını paylaşıyoruz,” dedi.

Aydın Ersoy’a da kendilerini ağırladığı için teşekkür eden Ormancı, Ersoy’dan çalışmalarıyla ilgili destek istedi.

ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Kadın Kolları’nın ziyaretinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu belirten Balkan Türkleri Dernek Başkanı Aydın Ersoy ise, “Halkın partisi CHP’nin Kadın Kolları yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Sokağa çıkan, halkla temas halinde olan bir siyasi partinin sırtı yere gelmez. Biz Balkan Türkleri yapımız gereği genellikle sosyal demokrat çizgideyizdir. Bu yüzden CHP’nin ilimizdeki etkinliği bizleri de memnun ediyor. Kadın kollarımızı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyarette CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı’nın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Eski İl Başkanı Leman Dursun, Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Bilgilioğlu, Gülistan Yılmaz, Nurten Subaşılı ve Zeynep Çakır da hazır bulundu.