Dolar Alış
:
32.1650
Euro Alış
:
34.8285
Dolar Satış
:
32.2229
Euro Satış
:
34.8912
Ersoy’un İftarına Büyük İlgi
Tekirdağ Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aydın Ersoy’un organize ettiği iftar büyük ilgi gördü. İftarın düzenlendiği restoran tamamen dolarken, Ak Partili Bakan Süleyman Soylu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran mesaj göndererek Ersoy’u tebrik etti.

Ramazan Ayı bereketiyle ve birleştirici özelliğiyle gönülleri fethetmeye devam ediyor. Her yaş ve kesimden insanlar, farklı kurumların düzenlediği iftar yemeklerinde bir araya gelerek oruçlarını birlikte açıyor, birlik ve beraberlik duygularını hissediyor.

Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy da Ramazan Ayı münasebetiyle geniş katılımlı bir iftar yemeği organize etti. İftara ev sahipliği yapan Ersoy, insanların bir arada oruç açmalarına vesile olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Tekirdağ’ın en tanınan ve rağbet gören dönercilerinden birinde gerçekleşen iftara, özellikle tıp camiası ve Balkan göçmeni vatandaşlarla basın mensupları ilgi gösterdi.

SOYLU VE ORAN MESAJ GÖNDERDİ

200’den fazla kişinin katıldığı iftar yemeğine programlarının yoğunluğu nedeniyle katılamayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, gönderdikleri mesajla orada olamadıkları için duydukları üzüntüyü dile getirerek Ersoy’a teşekkürlerini ilettiler.

İftara gelen herkesle tek tek ilgilenen Aydın Ersoy, kendilerini yalnız bırakmadıkları için katılanlara teşekkür etti. Katılımcılar da Ersoy’un böyle bir organizasyonla insanların bir araya gelmesine vesile olduğu için kendisine teşekkürlerini sundular.