Dolar Alış
:
32.5096
Euro Alış
:
34.6254
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Satış
:
34.6878
Tekirdağ Devlet Hastanesi Yöneticisi Raif Üzmez’den Başkan Ersoy’a Teşekkür Plaketi
Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy, dernek binasında Tekirdağ Devlet Hastanesi yöneticisi Raif Üzmez ve Hastane Müdürü Muhterem Adak tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Ersoy’un Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne yaptığı katkılar için teşekkür eden Üzmez, Ersoy’a bir plaket verdi.

Tekirdağ Devlet Hastanesi Yöneticisi Raif Üzmez, hastanelerine yapılan katkılar ve çeşitli hizmetler için teşekkür etmek üzere Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy’u dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette Üzmez’e Hastane Müdürü Muhterem Adak da eşlik etti.

ÜZMEZ: “KATKILARINIZA TEŞEKKÜRLER”

Ziyaret sırasında konuşan Hastane Yöneticisi Üzmez, Dernek Başkanı Aydın Ersoy’a hastanelerine yaptığı değerli katkılar için teşekkür etti. Balkan Türkleri Derneği ile hastanelerinin bu verimli işbirliğini sürdürmek istediklerini dile getiren Üzmez, hiçbir karşılık beklemeden, yaşadığı şehre hizmet etme ve fark yaratma anlayışı ile Devlet Hastanesi’ne çeşitli katkılarda bulunan Aydın Ersoy’un yaptıklarının çok değerli olduğunu ve bu değerli çalışmaların takdir edilmesi gerektiğini düşündüklerini dile getirdi. Üzmez, “Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Ersoy’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum,” diyerek bir plaket takdim etti.

ERSOY: “BAŞARILI BİR YÖNETİM”

Tekirdağ Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aydın Ersoy da bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek şöyle konuştu. “Derneklerin en önemli görevlerinden biri de kamu hizmeti veren kurumların çalışmalarını yakından izlemek ve başarılı çalışmaları takdir etmektir. Genelde biz başarılı gördüğümüz kamu yöneticilerimizi ziyaret ederek kendilerine teşekkür eder, plaket verirdik. Bu kez, bir kamu kurumu tarafından plaketle onurlandırılan biz olduk. Bu da bizim için son derece gurur vericidir. Devletimize bizler için yapmaya çalıştıkları hizmetlerde yardımcı olmalıyız düşüncesindeyiz. Tekirdağ Devlet Hastanesi yönetimi de yakından takip ettiğimiz ve son derece başarılı bulduğumuz bir kadrodur. Bu kadroya hizmetlerinde yardımcı olabilmek adına birtakım desteklerde bulunmaya çalıştık. Bunu da kendilerinin iyi niyetinden ve hizmet aşkından emin olduğumuz için yaptık. Bizim desteklerimiz de aslında bir nevi teşekkür mahiyetindeydi. Kendileri de sağ olsunlar, bizlere bu çok değerli plaketle teşekkür etmek istemişler. Ben de kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarındaki başarılarının devamını diliyor ve derneğim Tekirdağ’da yaşayan bütün Balkan kökenli vatandaşlarımız adına bu plaketi alıyorum,” diye konuştu.