Dolar Alış
:
32.2596
Euro Alış
:
34.8189
Dolar Satış
:
32.3177
Euro Satış
:
34.8816
Eski Dostlar Bakanlıkta Buluştu
Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile yaklaşık iki saatlik özel bir görüşme gerçekleştirdi.
Eski Dostlar Bakanlıkta Buluştu 
Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy, geçtiğimiz hafta Ankara´da bir dizi temaslarda bulundu. Ersoy, temasları sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile yaklaşık iki saatlik özel bir görüşme gerçekleştirdi. Samimi bir havada geçen görüşmede Balkan göçmenlerinin sorunlarını ileten Ersoy, Soylu´dan destek sözü aldı. Tekirdağ Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Ersoy, geçtiğimiz hafta Ankara´da bir dizi temaslarda bulundu. Ersoy, temasları sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile de yaklaşık iki saatlik özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

SOYLU´YU TEBRİK ETTİ  
Bakan Soylu ile Demokrat Parti döneminde birlikte siyaset yapmış olan Aydın Ersoy, Soylu ile uzun yıllara dayanan samimi bir dostlukları olduğunu ve bu dostluğa dayanarak kendisiyle özel bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Görüşmede, 65. Hükümette de görevini sürdüren Soylu´yu tebrik eden Ersoy, bakana başarılar diledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu da ziyaretinden ötürü Ersoy´a teşekkür etti. 

DESTEK SÖZÜ ALDI 
Soylu ile bakanlıktaki özel odasında oldukça samimi bir ortamda görüştüklerini dile getiren Ersoy, konut edindirme kapsamında muhacirlerden toplanan paraların iadesi konusunda Soylu´dan yardım isteğini ilettiğini belirtti. Ersoy, “Sayın Bakan geçmişten gelen dostluğumuz münasebetiyle bizi bakanlıkta son derece güzel ağırladı. Kendisine teşekkür ediyor, yeniden atandığı bakanlık görevinde başarılar diliyorum. Sayın Bakan´a Balkan göçmeni vatandaşlarımızın konut paraları ile ilgili sorunu ilettim. Aslında bu konu bakanımızın bilgisi dahilindeydi ve konuyu yakında takip ediyordu. Ancak hükümet değişikliği nedeniyle süreç sekteye uğramıştı. 

Yeni kabinenin belirlenmesinin ardından hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de konuyla ilgili süreci hızlandırmak adına kendisinden destek almak istedik. Bu görüşmede Sayın Soylu´nun Trakya´ya verdiği önemi bir kez daha görmüş oldum. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum,” diye konuştu.